Wednesday, April 18, 2007

Cursussen

NB: Informatie op deze website verhuisd binnenkort naar http://onlinenetwerken.info Daar kunt u nu al de cursussen, webinars, en consultancy trajecten boeken voor uw online strategie.

Klik hier om direct een afspraak te maken


Ontwikkeling
Afgelopen jaar is het besef ontstaan dat het werkterrein door online ontwikkelingen snel aan het veranderen is.
De rol van het internet is snel aan het veranderen. Bekende vacaturedatabanken en online marketingmiddelen verdwijnen in snel tempo en maken plaats voor netwerksites als Hyves, LinkedIn, Myspace, Facebook, Ning om er maar een paar te noemen. Niet alleen wordt het plaatsen van vacatures daar snel goedkoper en dit jaar gratis in navolging van ontwikkelingen in de VS, zij geven marketeers, salesspecialisten, werkzoekenden en werkgevers een additionele functie: 'profileren en kwalitatief netwerken'.

Mensen gebruiken deze middelen steeds beter, steeds meer. Er vind een verschuiving plaats van online 'informeren' naar online 'interacteren'. Op een wijze die de klant past, volgens zijn eigen wensen en op de (online) plek en via middelen (computer / telefoon) die hij zelf kiest.
Daarmee verandert ook de rol en de werkwijze van iedere organisatie online. Interacteren kan namelijk alleen op basis van het 'profiel', de persoonlijkheid van de klant zelf.

Iedere organisatie moet zich daarom richten op het fasciliteren van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording offline met een profilering online. Ontwikkeling vind niet meer bij de organisatie zelf plaats, maar moet met nadruk geintegreerd zijn en zich richten op het sterk veranderende internet van het 'online netwerken'.

Cursussen
Alle cursussen gaan uit van een basis- en een vervolgcursus voor gevorderden, voorbeeld van de cursus LinkedIn:

Niveau 1: basis
(2-4uur)
De meeste mensen beginnen op LinkedIn en raken snel de weg kwijt. Er zijn dan ook veel opties en mogelijkheden op LinkedIn om gebruik van te maken. Wat is dan ook handig en wat niet?

In niveau 1 van de cursus, leren we de basisprincipes van LinkedIn. Het geeft antwoord op de volgende vragen;
- wat is LinkedIn?
- wie gebruiken het en waarvoor kan ik het gebruiken?
- hoe maak ik een goed of een effectief Profiel?
- hoe maak ik een kwantitatief of een kwalitatief netwerk?
- welke middelen kan ik het beste inzetten om mijn 'zichtbaarheid' te vergoten?
- hoe maak ik 'contact', introduceer ik anderen en communiceer ik het beste?
- hoe maak ik groepen?
- hoe laat ik mijn netwerk groeien?
- handige tips en trucs!

Lees hier meer over de cursus LinkedIn,Andere, algemene informatie:

Mijn cursussen zijn direct ter zake en gaan uit van een pragmatische aanpak en ROI voor uw doelstelling. Bij de cursussen en consultancy voor Online Recruitment en Marketing en Sales gaat het altijd om dit principe:

Algemene Leerdoelen
  • Effectief omgaan met online netwerken als LinkedIn, Facebook, Myspace, Hyves, Xing, Second Life, Tribe etc. etc.
  • Effectief vermarkten van expertise en middelen via o.a. Google, Blogs en online profilering
  • Effectief zoeken van passende diensten en personen via Deep-Searches en Clustered Searches.

ROI van mijn consultancy / cursussen
  1. Leer een 500+ netwerk op LinkedIn in 8 minuten te maken (= totale tijd zoeken, uitnodigen en toevoegen van nieuwe netwerkrelaties)
  2. Leer hoe je vanuit een zoekmiddel meer dan slechts de paar miljoen profielen op LinkedIn kunt zien maar in totaal 600 million profielen op meerdere netwerken, vanuit een centraal dashboard (u hoeft nergens in te loggen of lid van te zijn), de ROI / tijdsbesparing is daardoor enorm
  3. Leer hoe u gemakkelijk en snel meer informatie over uw online Target kunt vinden, zoals telefoon of email adres, zodat u snel en effectief uw Target kunt benaderen
  4. Leer hoe u uw kwantitatief netwerk snel en effectief kunt omzetten in een kwalitatief netwerk dat u en uw relaties meer waarde brengt.


Meer informatie over online en offline cursussen, webinars, consultancy trajecten, de kosten het het boeken / volgen hiervan is te vinden op http://onlinenetwerken.info

No comments:

Forum - Open Networkers Jobs and Recruiters

Google